We verwelkomen 3 nieuwe medewerkers!

Na de zomer zijn we weer volop aan de slag bij 19 het atelier, dit keer met drie nieuwe collega’s. We heten Fabian als assistent-ontwerper en Renzo en Daniëlle als stagiairs van harte welkom in ons team.

Fabian volgt een master Architectuur aan de Academie van Bouwkunst in Arnhem. Hij heeft gekozen voor een deeltijdopleiding om de praktische ervaring bij 19 het atelier te kunnen combineren met zijn studie. Dat betekent: 4 dagen werken, 2 dagen naar school. In de avonduren werkt hij aan zijn studie bij ons op kantoor. Hierbij doet hij onder andere onderzoek naar de relatie tussen materiaal, techniek en ruimte. Hij maakt twee series van experimenten, waarin hij verschillende materialen stapelt. Door verschillende materialen en technieken toe te passen, verkent hij hoe deze elementen samen een ruimtelijke ervaring creëren.

Als assistent-ontwerper draagt Fabian bij aan onze projecten. Hij waardeert de afwisseling tussen studie en praktijk en haalt energie uit werken aan echte projecten. 19 het atelier is volgens hem het meest creatieve bureau in Zwolle en daarmee voor hem een passende werkplek. Zijn toewijding en creativiteit maken hem een waardevolle aanvulling op ons team.

 

Renzo en Daniëlle studeren beiden aan Hogeschool Windesheim in Zwolle.

Daniëlle raakte geïnteresseerd in 19 het atelier na deelname aan de ontwerpwedstrijd voor de Michaëlstoren, waar wij ook een ontwerp voor hebben ingediend. Positieve verhalen van medestudenten over ons bureau en onze projecten spraken haar aan. Tijdens haar stage wil ze haar vaardigheden verder ontwikkelen en haar enthousiasme voor architectuur delen met ons team. “Tijdens mijn stage wil ik mijn skills verbeteren en leren van iedereen binnen het bureau,” zegt ze.

Renzo kwam in aanraking met 19 het atelier via architect Ruben die hem op Hogeschool Windesheim les gaf in vormleer en vouwconstructies. De indruk die hij kreeg van het bureau en de interessante projecten die hij online tegenkwam, maakten hem enthousiast om te solliciteren voor een stage. Renzo ziet de stage als een kans om zijn kennis verder te verdiepen en praktijkervaring op te doen binnen de architectuur.

We zijn blij met de uitbreiding van ons team!

Terug naar nieuwsoverzicht